Odeskabel Moldova & Legrand lansează soluții pentru digitalizarea mediului rezidențial si industrial
Anunț
12 decembrie 2019

Pentru 2020, companiile se angajează să accelereze digitalizarea mediului rezidențial, industrial și terțiar de pe plan local, contribuind atât prin portofoliul de soluții disponibil, cât și prin experiența reunită a celor două echipe de specialiști, care își aduc de fiecare dată aportul în implementarea proiectelor.

„Odeskabel Moldova este unul din cei mai importanți reprezentanți ai pieței de infrastructuri electrice și digitale de pe plan local și, în această calitate, ne-am asumat misiunea de a inova, de a oferi în permanență clienților noștri cele mai noi produse disponibile la nivel internațional”, a menționat Oleg Muntean, Director Odeskabel Moldova.

„Partenerul nostru Legrand are o strategie de dezvoltare bazată pe inovație și ne propune constant lansările de produse conectate. Mai mult, succesul proiectului Orașe Verzi Durabile ne-a demonstrat potențialul soluțiilor inovatoare pe plan local și ne face să fim încrezători că viitorul va fi și mai conectat”, susține Călin Suruceanu, Director Comercial Odeskabel Moldova.

„Pentru noi, Republica Moldova reprezintă o piață importantă și ne dorim să constriuim la consolidarea relațiilor cu clienții noștri locali, nu doar prin calitate, ci și prin inovație. Suntem bucuroși că am găsit un partener serios și vizionar în Odeskabel Moldova, privim cu entuziasm spre proiectele de succes pe care le vom dezvolta împreună și în 2020”, a declarat Călin Pașcalău, Director General Legrand România.

Colaborarea Odeskabel Moldova cu Grupul Legrand durează de peste 10 ani, timp în care au fost lansate zeci de produse și soluții inovatoare. Cel mai recent proiect dezvoltat împreună este lansarea gamei de produse Green-UP, constând în stații de încărcare a vehiculelor electrice, Odeskabel Moldova devenind partener al Proiectului „Oraşe verzi durabile”. În showroom-ul Odeskabel din Chișinău, clienții pot găsi peste 2000 de produse, inclusiv: cabluri, aparataj de câmp, protecție modulară, blocuri multipriză, soluțiile My Home pentru case inteligente din oferta Legrand.

Legrand investește continuu în inovație, compania având peste 2500 angajați care lucrează în R&D și dezvoltând constant produse și soluții bazate pe tehnologiile viitorului, precum Inteligență Artificială, IoT sau recunoaștere biometrică. Mai mult, achizițiile constante de companii din domenii conexe contribuie la accelerarea inovației digitale și la crearea unui ecosistem de produse interconecte pentru mediile rezidențial, industrial, dar și pentru medii cu provocări deosebite.